Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални изказвания

...
Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални изказвания
Коментари Харесай

Братът на Меси: Кой ги знаеше Барса преди Лео?

Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални изявления по адрес на Барселона и президента Жоан Лапорта. В Тwitch канала " Labajada10 "  на сина си, Матиас Меси насочи редица нападки към каталунците.

“Няма да се върнем в Барселона, а в случай че го създадем, ще изгоним Жоан Лапорта ”, споделя братът на аржентинската мегазвезда.

" Хората в Барселона не поддържаха Меси. Трябваше да излязат на митинг или нещо друго и да оставят Лапорта да си тръгне, а Меси да остане. Каталунците са предатели. Майка ми един път сподели на Лионел, че ще му се отплатят като на Роналдиньо. Казвам ви това, тъй като желая да го чуете от нас, а не някъде другаде ”, прибавя братът на Меси.

Матиас продължава със скандалните си изказвания: “Никой не познаваше Барселона преди Меси. Реал Мадрид беше доста по-голям тим. И по този начин му се отплатиха. Който е имал опция да отиде в Барселона и да види музея на клуба, може да види, че музеят е Меси ”.

Запитан също коя от двете млади звезди на Барселона харесва - Педри или Гави, Матиас отговаря: " Не одобрявам нито един от двамата... само че ще кажа Гави ”.

По-големият брат на Лионел Меси не за пръв път се забърква в кавги. През 2018 г. Матиас получи условна присъда от две години и половина затвор за владеене на нелегално огнестрелно оръжие.

Потърсен за коментар от каталунския вестник " Eл Мундо Депортиво ", информационният офис на Лео Меси изяснява, че изказването на Матиас Меси не е нищо повече от персонално и самостоятелно мнение, направено съгласно личните му мисли и разбирания, което не съответствува безусловно с това на Лео или други членове на фамилията и близки другари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР